Om Blomberg

Om Blomberg

Blomberg grundades år 1883 i Tyskland och har mer än 130 års erfarenhet av att leverera produkter av god kvalitet. Vi fokuserar på praktiska lösningar, innovation och energieffektivitet. Dessutom är vi engagerade i design och erbjuder moderna apparater med god prestanda. Blomberg har ett antal fristående och inbyggda apparater som kopplar samman teknologi, användarvänlighet och miljövänlighet. Vi utvecklar produkter efter dina behov för att göra vardagen enklare med vår teknologi. De är också tillverkade att ta hand om naturen utan att kompromissa med kvaliteten. (Hos Whiteaway hittar du ett brett utbud av Blombergs produkter för matlagning, matförvaring, disk och tvätt)

Hållbar vardag

Blomberg arbetar för att minska påverkan på miljön och letar alltid efter nya teknologier och funktioner som kan bidra till en mer hållbar vardag. Har du upptäckt automatisk dosering? Som ett resultat kan diskmaskinen och tvättmaskinen använda mindre medel, vatten och el - vilket är positivt för miljön. När det kommer till matsvinn bidrar vi med flera innovativa lösningar i våra kylskåp som gör att du inte längre behöver kasta mat innan den hunnit användas. Återvunnet material erbjuder många fördelar, detta använder Blomberg för att minska nedskräpning, som är ett växande miljöproblem. Stora mängder återvunna plastflaskor, återvunnet fiskenät och industritextilavfall har plockats upp och använts i produktionen för att tillverka resistenta delar. Det finns värdefulla material som återanvänds i stället för att förorena naturen.

Varför välja Blomberg?

Innovativ teknologi och smarta funktioner som gör vardagen enklare

Energieffektiva apparater som minskar din vatten- och elförbrukning

Modern design som passar naturligt in i ditt hem

Hållbarhet spelar en viktig roll i allt vi gör

EcoVadis

EcoVadis är världens mest betrodda leverantör av affärsbedömningar för hållbarhet. Genom sitt moderbolag har Blomberg tilldelats EcoVadis guldutmärkelse för sitt kontinuerliga arbete med att ta hand om miljön genom hållbara lösningar. Dessutom har Blomberg stora ambitioner att fortsätta arbetet med att förse dig och kommande generationer med mer miljövänliga vitvaror under de kommande åren.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing