Kyl och frys

SPECIFIKATIONER

VitaminCare+

Blombergs grönsakslåda med Vitamin Protection har en innovativ 3-färgad ljusteknik som efterliknar naturligt solljus. Denna teknik bevarar vitaminerna i frukt och grönsaker så att de håller sig färska längre och gör du slösar mindre.

Frostfri teknologi med två kretslopp

Detta är en avancerad frostfri teknik med två kretslopp som ger en mer homogen, energieffektiv och tyst kylning. Detta är tillgängligt för vissa side-by-side-lösningar och kyl/frys-kombiskåp från Blomberg. I konventionella frostfria system producerar fläkten ett konstant luftflöde mellan frys och kyl. Ett av de vanligaste problemen med detta system är att lukten i utrymmena blandas.

I Blombergs frostfria teknik med två kretslopp ger två fläktar - en för frysen och en annan för kylen - separat luftcirkulation. Med andra ord finns det ingen luftöverföring mellan frysen och kylen. På grund av denna separata luftrörelse blandas inte luften i frysen med luften i kylen, och blandning av lukt undviks. Luftcirkulationen i två kretslopp skapar också en mer homogen luftfördelning, vilket ger livsmedlen en längre hållbarhet. Eftersom frysluften endast cirkulerar i frysdelen fryser maten snabbare jämfört med konventionella frysar. Dessutom skapar den separata luftcirkulationen lägre temperatursvingningar i kylrummet, och livsmedlen har en längre hållbarhet.

Denna effektiva kylteknik ger en energibesparing på upp till 60% jämfört med en A-energiklassad kyl/frys. Dessutom är ljudnivån inställd på en mycket låg nivå så att du får en lugn miljö i ditt kök.

Elektroniska kontroller

Den elektroniska touchpanelen på vissa Blomberg-modeller gör det enklare att ställa in temperaturen.

Snabbkylning- och snabbinfrysningsfunktionerna gör att du snabbt kan sänka och återställa temperaturen på kylen eller frysen efter att du har lagt in stora mängder färska livsmedel.

Dessutom har alla elektroniska modeller ett integrerat larmsystem som varnar dig om skåpsdörren står öppen av misstag.

Belysning med vitt LED-Ljus

Vissa modeller har vit LED-belysning, vilket ger en bättre översikt över skåpet, ett mer estetiskt utseende och en lägre energiförbrukning.

Flaskhållare

Förvaring av flaskor för kylning kan vara utrymmeskrävande och innebära risk för att flaskorna rullar eller blir svåra att ha liggandes. Flaskhyllan är anpassad efter flaskans form så att den hålls stabil och med enkel åtkomst. Hyllan fungerar lika bra till vinflaskor som läskflaskor eller annat med liknande form.

Meat and Dairy Zone

Zone för kött och mejeriprodukter håller temperaturen strax över fryspunkten, så dessa livsmedelsgrupper behåller sin smak, näringsinnehåll och fräschör längre. Tillagad mat har också en fördel här, ett bra sätt att slänga mindre mat är att ta ordentlig hand om resterna från middagen. 

Twist ismaskin

Med Blombergs smarta isbitslåda är isbitarna färdiga efter tre enkla steg: fyll på behållaren med vatten, vrid brytaren och dra ut brickan för att plocka upp de färdiga isbitarna.

Freezer defense

Blombergs frysar har en unik funktion som kallas Freezer Defence. Det gör att frysen kan fortsätta att fungera 100% även vid yttertemperaturer så låga som -15 °C i torra utrymmen.

Ventilerad nedkylning

Ger bättre fördelning av kall luft genom skåpet.

Justerbara glashyllor

Hyllorna i många av Blombergs kyl- och frysskåp är tillverkade av säkerhetsglas och är mycket stötsäkra. Hyllorna kan också justeras, vilket ger maximal flexibilitet.

Reversibel dør

Brugervenligt håndtag

Blombergs køleprodukter er udstyret med brugervenlige og robuste aluminiumshåndtag, der ikke kun gør det let at åbne døren, men også giver den et elegant udseende.

Quick freeze

Snabbinfrysningsfunktionen gör att du snabbt kan sänka och återställa temperaturen i frysen när du nyligen har placerat stora mängder färsk mat i den.

Quick cool

Snabbkylningsfunktionen gör det möjligt att snabbt sänka och återställa temperaturen i kylen när du nyligen har placerat stora mängder färsk mat i den.

Semesterläge

För att minska energiförbrukningen när du är på semester kan du sätta kyldelen i semesterläge. Då fortsätter frysen att fungera som vanligt, medan kylen låter temperaturen stiga till cirka 15 grader (det varierar från modell till modell). Detta är lämpligt när kyldelen töms på temperaturkänsligt innehåll när du är på semester.

Stor kapacitet

Även om yttre mått är lika kan interiören vara väldigt annorlunda från skåp till skåp. Den bästa möjliga användningen av interiörutrymmet utan att kompromissa med isoleringen (och därmed energiförbrukningen) är en konst. Blombergs skåp är alltid utformade för att vara funktionella och ge bästa möjliga utrymme för förvaring av kylvaror.

No Frost

Tack vare denna teknologi bildas ingen is i frysen – du behöver aldrig mer frosta av.

Låg ljudnivå

I dagens hushåll, där öppna planlösningar mellan vardagsrum och kök är mer och mer vanligt, kommer du att störas så lite som möjligt av vitvarorna. Med en ljudnivå på endast 36 dB är kylskåpen tystare än någonsin och du kan laga mat ostört samtidigt som du samtalar i en behaglig ljudnivå med familj eller besökare.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing