Ugnar

MATLAGNINGSFUNKTIONER

Booster

Booster-funktionen värmer din ugn med maximal effekt på minimal tid. Detta gör att du kan laga mat direkt istället för att vänta länge på rätt temperatur.

Surf Cooking

Förutom den heta luften som kommer från fläkten, blåses varm luft från ventilationshålen i ugnens sidor in i mitten. Denna luftcirkulationsmetod resulterar i en jämnare luftfördelning. Surf Cooking Technology gör att du kan tillaga tre olika måltider samtidigt utan att blanda dess smaker och aromer. Den jämna luftcirkulationen säkerställer dessutom att maten tillagas jämnare.

3D Cooking

3D Matlagning, även kallat flerdimensionell matlagning, är den nya generationen professionell matlagningsteknik som aktiverar alla värmeelement på ett flerdimensionellt plan. De övre-, undre- och fläktvärmeelementen - i kombination med fläkten - arbetar alla samtidigt för att ge en jämnare värme- och temperaturfördelning. Denna funktion möjliggör perfekt tillagning av stora matbitar som en stor fågel eller köttbit.

Ångfunktion

Ångfunktionen gör det lättare att skapa luftiga och gyllenbruna hembakade kakor, tillsammans med kyckling och kött som är krispigt på utsidan och mört inuti. Med hjälp av ånggeneratorn tillförs ånga automatiskt i ugnsutrymmet under hela tillagningsprocessen baserat på den valda förinställda funktionen. Alternativt kan ångan injiceras manuellt upp till tre gånger. Denna innovativa teknik eliminerar risken för uttorkning av kalkoner, stekar eller bröd och säkerställer ett fuktigt och utsökt resultat.

AirFry

Vår nya AirFry-teknik förvandlar ugnen till en fritös med stor kapacitet. Tekniken säkerställer en krispig utsida och en mjuk insida med mindre olja, och sparar utrymme i köket utan behov av en fristående fritös. Du får även vår specialutvecklade AirFry-bräda, för bästa resultat. Denna tillagningsmetod är tack vare vår AeroPerfect-teknik, som jämnt fördelar värmen i ugnen och har ett höghastighetsfläktsystem. Eftersom det inte heller behövs förvärmning kan du spara både tid och el.

Pizza

Med kombinationen av varmluft och undervärme blir resultatet en perfekt tillagad pizza. 

AeroPerfect

Skapa läckra, perfekt tillagade måltider för vänner och familj att njuta av med våra AeroPerfect inbyggda ugnar. Genom att skapa ett konstant luftflöde i ugnen hjälper AeroPerfect-tekniken till att minimera temperaturfluktuationer, vilket säkerställer snabbare och jämnare bakresultat varje gång.

Grill

Det perfekta alternativet för snabb grillning. Rosta dina favoritmåltider eller avsluta dina recept med en krispig yta.

Äkta Varmluft

Du kan använda den här funktionen för den ultimata rostningen eller perfekta satsen bakverk. Värmeelementet som omger fläkten ger en jämn värmefördelning för jämna tillagningsresultat. 

Split&Cook

Denna teknik delar ugnen i två delar, så att du kan laga två olika rätter samtidigt vid två olika temperaturer. Och om du vill kan du ta bort mellanväggen och även dra nytta av den enorma ugnskapaciteten.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing