Hällar

SPECIFIKATIONER

Booster funktion

För snabbare tillagningstid kan vår Booster-funktion användas genom att ställa in kokzonen på maximal effekt, där den når högsta möjliga temperatur på kortast möjliga tid.

 

Barnlås

För ökad säkerhet låser barnlåset tillfälligt kontrollpanelen för att förhindra att barn ändrar inställningarna för spishällen.

Restvärmeindikator

Genom att prioritera säkerheten framför allt kommer restvärmeindikatorn att visa ett synligt "h" för att varna dig om en kokzon inte har hunnit svalna till en säker temperatur ännu.

Enkel rengöring

Genom att förhindra att spilld mat bränns in i spishällens yta gör induktionstekniken rengöringen av din spishäll helt problemfri. Det släta glaset av hög kvalitet gör rengöringen ännu enklare; Använd bara en fuktig trasa för att torka bort smuts eller fett.

 

Nem installation

Det kan ikke blive nemmere at installere induktionskogepladen. Monterede clips på siden af kogepladen lader dig nemt fastgøre den hvor som helst, uden at du skal bruge skruer eller yderligere fastgørelsesfunktioner. 

Anti överkokningssystem

Spishällen är utrustad med ett säkerhetssystem för överkokning. Om något kokar över och det finns ett spill på kontrollpanelen, kommer systemet att stänga av strömanslutningen omedelbart och stänga av plattan. "E" -meddelandet visas sedan på displayen.

 

Anti överhettningssystem

Spishällen är utrustad med sensorer som skyddar mot överhettning. Om sensorerna upptäcker överhettning stänger de automatiskt av den relevanta kokzonen.

 

Digitalt Display

Spishällen manövreras via en digital display med touchkontroll. Varje ändring du gör med touchknapparna kommer att bekräftas av en ljudsignal.

 

Timer och signal

Med timerfunktionen blir det enklare för dig att laga mat. Du behöver knappt hålla koll på maten som tillagas, eftersom spishällen meddelar dig när den valda tiden är slut och plattan stängs av automatiskt.

 

AutoCook

Med AutoCook kan du tillaga mat snabbt med tre olika automatiserade nivåer. Här kan du välja mellan "behålla värme", "Koka" och "Steka".

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing