Ugnar

SPECIFIKATIONER

Pyrolytisk

Pyrolytiska ugnar sparar dig från besväret med att skrubba de svåråtkomliga ytorna. Den 120 minuter långa pyrolytiska självrengöringscykeln bränner envisa fläckar till fin aska när ugnen värmer upp till 480 ° C. Askan kan sedan enkelt torkas bort med en trasa utan behov av rengöringsmedel eller kemikalier. För mindre smutsiga ugnar kan du använda den kortare 90-minuter långa eko-pyrolytiska cykeln som sparar 25% av energiförbrukningen.

Köttermometer

Nu kan du tillaga kött lika perfekt i ditt hem som på köttrestauranger. Köttermometern används för att mäta innertemperaturen på stora köttbitar. Så kan man enkelt se om köttet är rare, medium eller well done.

Sval lucka

Fyra lager av glas minimerar yttre värme för en säker beröring av ugnsluckan. Även när värmen inuti ugnen når upp till 480 °C håller sig luckan sval på utsidan. Vid fläktuppvärmning är luckans yttertemperatur lägre än 40 ° C.

Enkel rengöring av lucka

Så länge rengöring av ugnsluckor inte är din hobby kommer du bli glad över att höra att med Easy Clean Full Glass Door behövs bara en svepning. Konstruerad med en hel glaspanel är dörrens insida fri från bultar, vilket gör det enkelt att rengöra den ordentligt med ett ytligt svep.

Teleskopskenor 1-level

Flexibelt utdragbart system möjliggör justering av skenornas höjdnivå efter dina behov. Plåtarna kan dras ut ur ugnen utan risk för att tunga måltider åker ner i golvet.

Teleskopskenor 2-level

Flexibelt utdragbart system möjliggör justering av skenornas höjdnivå efter dina behov. Plåtarna kan dras ut ur ugnen utan risk för att tunga måltider åker ner i golvet.

Mjuk luckstängning

Inget mer smällande med ugnsluckan. Den nydesignade ugnsluckan stänger sig mjukt och tyst i en smidig, elegant rörelse.

82L

Denna ugn från Blomberg har 82 liter kapacitet. Trots att den ser ut att vara i samma storlek som en standardugn. Större kapacitet är möjlig i en inbyggnadsugn i standardstorlek, det ser du så fort du öppnat luckan. Med strukturella förändringar på insidan av ugnen har den användbara nettovolymen ökat till 82 liter.

80L

Denna ugn från Blomberg har 80 liter kapacitet. Trots att den ser ut att vara i samma storlek som en standardugn. Större kapacitet är möjlig i en inbyggnadsugn i standardstorlek, det ser du så fort du öppnat luckan. Med strukturella förändringar på insidan av ugnen har den användbara nettovolymen ökat till 80 liter.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing